החצי השני

המומלצים
מומלץ ביותר

אתר הכרויות הגדול בישראל עם מאות אלפי פנויים פנויות מכל הארץ המחפשים קשר רציני וזוגיות. אתר הכרויות מומלץ, איכותי ומתקדם. אז אם אתם רוצים למצוא את החצי השני. הצטרפו עכשיו לאתר דייטלנד, ואולי כבר הערב תצאו לדייט…

אתר הכרויות ישראלי לפנויים ופנויות ישראלים המחפשים זוגיות וקשר רציני. כאשר ייחודו של האתר הוא שרק הנשים באתר יכולות לפנות לגברים באופן חופשי, וגברים יכולים להשיב או לפנות אליהן רק אם יעברו את מבחן הפניה שהאישה קבעה.

אתר הכרויות המיועד לפנויים ופנויות בגילאי 50 פלוס, בעיקר גרושים וגרושות המחפשים פרק ב' אך גם כמובן לרווקים ורווקות, אלמנים ואלמנות. באתר מבחר גדול של עשרות אלפי חברים פעילים ואיכותיים. האתר נוח ופונקציונלי ונועד למחפשי לקשר רציני בלבד.

אתר הכרויות גדול, ותיק (2005), מאובטח ואמין ומבין אתרי ההכרויות המומלצים בישראל עם מבחר גדול ואיכותי של פנויים ופנויות המחפשים זוגיות ואהבה לקשר רציני. ההרשמה לאתר חינם לחלוטין וללא עלות. אולי האהבה שלכם מחכה לכם כאן?

אהבתם? שתפו

כולם היו שם, תקופת הרווקות – חלק נהנו ממנה יותר וכמובן, חלק מעדיפים להדחיק את קיומה, אך לא ניתן להתכחש לעובדה כי המרדף אחרי האהבה לא פוסק אף פעם. למצוא את החצי השני שלנו, מה זה אומר בעצם? איך יודעים מי הוא החצי הזה מכל האנשים בעולם? איפה ניתן לפגוש את החצי המיוחל הזה? אין לי ספק כי אלו רק קמצוץ מהשאלות אשר חלפו לרובכם בראש. כל הגברים ונשים חולמים למצוא בני זוג לחלוק איתם חוויות משותפות. עם זאת, עד לפני מספר שנים היו רק כמה דרכים מוגבלות להגשים את החלום הזה. בין היתר, גברים ונשים היו חייבים להשתמש בשירותי שידוכים, לבקש טובות מחברים ובני משפחה, לנסות ולהכיר במועדון פנויים פנויות ולהגביל את עצמם לקהילה קרובה בסביבה הגיאוגרפית, החברתית והתרבותית שלהם. לחילופין, כיום המצב שונה לחלוטין. כאן נסקור את האפשרויות השונות העומדות לרשותכם:

אתרי הכרויות מומלצים בהם תוכלו למצוא את החצי השני שלכם

  • דייטלאנד  – בואו להכיר את החצי השני שלכם באתר ההכרויות המצליח ביותר בישראל. אתר ההכרויות דייטלנד מציע הכרויות למטרה רצינית  עם מבחר עצום של מאות אלפי פנויים פנויות בגילאי 18 ומעלה מכל הארץ. באתר תוכלו להנות ממערכות מתקדמות לחיפוש החצי השני שלכם. בנוסף תוכלו להנות באתר ממערכת סקרים, משחקי התאמות ועוד. הרישום לאתר קצר ומהיר ולאחריו תוכלו לחפש את החצי השני שלכם לקשר של אהבה וזוגיות.  להצטרפות חינם ליחצו כאן
  • זבנג סטוצים – לא כולם בהכרח מחפשים קשר רציני. יש כאלו שמחפשים את החצי השני שלהם דווקא לקשר קליל, לא מחייב, ואם נקרא לילד בשמו, אז כן, יש כאלו שנמצאים בתקופה שבא להם סטוצים מהנים ומרגשים. אתר זבנג מציע לכם להכיר גברים ונשים שמחפשים להכיר למטרה של כייף והנאה, בלי מחוייבות. להצטרפות חינם ליחצו כאן >>
  • דייט 50 פלוס – אתר הכרויות לפנויים ופנויות בגילאי 50 ומעלה שמחפשים את החצי השני שלהם לקשר רציני ופרק ב, אך גם למטרת בילויים משותפים וחברות. האתר כמובן מאפשר הכרויות לפי ישובים, חיפוש לפי איזורי מגורים, תחומי עניין משותפים ועוד. השימוש באתר קל ופשוט. להצטרפות חינם ליחצו כאן
  • כפיות – נמאס לכם לישון באלכסון? רוצים לישון כפיות? בואו להכיר באתר כפיות, אחד מגדולי אתרי ההכרויות ברשת, המציע מערכת קלה ונוחה לחיפוש אהבה, עם מאגר של עשרות אלפי פנויים ופנויות, רווקים ורווקות, גרושים וגרושות שמחפשים אהבה וזוגיות. להצטרפות חינם ליחצו כאן >>
  • שליש גן עדן – הכרויות ברשת לדתיים. שליש גן עדן הוא אתר הכרויות לפנויים ופנויות דתיים ומסורתיים (ולפעמים גם לחילונים שהתייאשו מהחומר האנושי באתרי ההכרויות הרגילים). האתר הוא פתרון נהדר למי שמחפש הכרויות לקשר רציני. אלפי זוגות כבר הכירו והתחתנו דרך שליש גן עדן, כך שהוא בהחלט ראוי להופיע ברשימת האתרים המומלצים כאן. להרשמה חינם ליחצו כאן
  • פופנאי – אתר הכרויות חינם לחלוטין המציע מערכת פשוטה ונוחה לחיפוש אהבה. באתר תוכלו גם לקרוא תוכן רב העוסק בנושאים של דייטים, זוגיות, אהבה, הכרויות, הכרויות ברשת ועוד. בנוסף, לוח אירועים עם מגוון רחב של פעילויות ואירועים לפנויים פנויות. להצטרפות חינם ליחצו כאן >>

אתרי היכרויות מגבירים בצורה משמעותית את סיכויי ההצלחה למצוא אהבה. קודם כל, גברים ונשים מקבלים גישה לאתרים מכל מכשיר עם חיבור לאינטרנט ואין צורך בשום סוג של ניסיון או ידע טכני כדי להירשם אליהם. תהליך ההרשמה עצמו קצר, יעיל ודיסקרטי וגברים ונשים יכולים להשתמש בו תוך שמירה על אנונימיות חלקית או מלאה. יתרה על כך, אתרי ההיכרויות מאפשרים לפנויים ופנויות לבצע חיפוש של פרטנרים מתאימים על בסיס שורה ארוכה של קריטריונים אותם נפרט בהמשך.

החצי השני

אפשר לנסות גם בפייסבוק

  • גרושים גרושות – קבוצת פייסבוק פעילה ותוססת המיועדת לגרושים וגרושות (ויש אפילו גם קצת רווקים ורווקות בגילאי 30 פלוס). בקבוצה חברים למעלה מ 50,000 גברים ונשים, פנויים ופנויות מכל הארץ. בקבוצה תוכלו לשתף, לשאול, להתייעץ, להגיב בנושאים שונים הקשורים לעולם הגרושים והגרושות וכן לעולם הדייטים והזוגיות. תוכלו להכיר חברים חדשים ואולי אפילו למצוא כאן את החצי השני שלכם. כאן גם תוכלו למצוא מגוון אירועים, פעילויות וטיולים שמיועדים לגרושים גרושות וגם לא מעט התארגנויות עצמאיות למפגשים. הצטרפו עכשיו>>
  • הכרויות לקשר רציני – בואו למצוא את החצי השני שלכם בקבוצה המיועדת לפנויים פנויות המחפשים קשר רציני. בקבוצה אפשר להעלות פוסטים על הכרויות, דייטינג, זוגיות, אהבה, שאלות, בעיות, להתייעץ עם פנויים ופנויות נוספים, להנות מתמונות מצחיקות על אהבה וזוגיות, ולהתעדכן לגבי אתרי הכרויות חדשים ומומלצים, אפליקציות חדשות להכרויות וכמובן גם לגבי אירועים ומפגשים שמיועדים לפנויים ופנויות. הצטרפו עכשיו 
  • הכרויות פרק ב – קבוצת הכרויות בפייסבוק לגרושים וגרושות שמחפשים זוגיות לפרק ב. כאן תוכלו להכיר ולמצוא אהבה או להכיר חברים חדשים לבילויים משותפים, לקבל עדכונים על פעילויות כגון טיולים ואירועים, וכן תוכן רב בנושא הכרויות ברשת וזוגיות. הצטרפו עכשיו>>
  • הכרויות ופעילויות לפנויים ופנויות בגילאי 50+  – קבוצת הכרויות פעילה ותוססת לפנויים ופנויות בני 50 פלוס מכל רחבי הארץ המחפשים קשר רציני לפרק ב'. בקבוצה תוכלו להציג את עצמכם ולקבל פניות מאנשים שרוצים להכיר אתכם, תשתתפו, תקראו ותגיבו לדיונים בנושאי דייטינג, אהבה וזוגיות. כמו כן תוכלו ליהנות מתוכן רב בנושאי הכרויות וזוגיות וכן ממידע ועדכונים על פעילויות, מפגשי ספיד דייט ל 50+, מפגשים ואירועים ייחודים לקבוצה. הצטרפו עכשיו>> 

קיימות עוד עשרות קבוצות המיועדות להכרויות, מוזמנים לנסות למצוא את הקבוצה המתאימה לכם (כמובן שכדאי ומומלץ להצטרף לכמה קבוצות ולא רק אחת) בדף הכרויות בפייסבוק.

למצוא את החצי השני גם באפליקציות

ניתן למצוא את החצי השני גם באמצעות אפליקציות להכרויות הרבות שיש היום. האפליקציות מאפשרות לפנויים ופנויות להכיר אנשים חדשים בצורה נוחה ופשוטה, בכל זמן ובכל מקום, כל מה שאתם צריכים זה מכשיר טלפון חכם עם גישה לאינטרנט (מה שיש כיום בערך לכולם…) ואז אתם יכולים להכיר את החצי השני שלכם גם כשאתם עומדים בתור בבית המרקחת, בנסיעה ברכבת ואפילו באמצע ישיבה משעממת בעבודה). הזמינות הזאת הופכת את האפליקציות לנפוצות מאוד, לטוב ולרע. מצד אחד מאגר משתמשים עצום והאפשרות להכיר בכל רגע נתון, אבל מצד שני, לדעתי האישית, הקלות והפשטות של ההכרות, שמצריכה בסך הכל להעביר את האצבע ימינה או שמאלה, מוזילה את כל העניין, בטח ובטח כשרוב האפליקציות מתבססות בעיקר על תמונה ומראה חיצוני ולא על תוכן הכרטיס עצמו כמו שיש למשל באתרי הכרויות.

אם בכל זאת תבחרו לנסות ולמצוא את החצי השני שלכם באמצעות אפליקציות להכרויות, הנה כמה מומלצות:

  • טינדר – אפליקציית ההכרויות המוכרת ביותר בעולם, שמיועדת למציאת אנשים מתאימים להכרויות, מציאת קשרים רומנטיים או אפילו רק כדי למצוא חברים חדשים. האפליקציה פועלת באמצעות מערכת מיקום גלוי (GPS) ומציעה למשתמשים לראות פרופילים של אנשים באזורם ולבחור האם הם מעוניינים להכיר וליצור קשר עימם. טינדר נחשבת לאפליקציה פשוטה וקלה לשימוש. השימוש בה מבוצע דרך גלישה בין פרופילים על ידי גלילה ימינה או שמאלה בתמונות של האנשים, ובמידה ויש התאמה הדדית (מאטצ') נפתחת האפשרות לשיחה פרטית בין משתמשים ומשם השמים הם הגבול.
  • באמבל – אפליקציית Bumble היא אפליקציית הכרויות פופולרית שנוצרה בשנת 2014 והפכה למתחרה החזקה של טינדר. ההבדל המשמעותי הוא באפשרות שמאפשרת לנשים את זכות הבחירה (קצת מזכיר את אתר ההכרויות ליידיז פירסט) כאשר הנשים ב-Bumble צריכות לשלוח את ההודעה הראשונה לאחר שהן מעוניינות להכיר את הגבר, ואם הן לא עושות זאת, ההתאמה תעלם בתוך 24 שעות. זהו אופן להבטיח תחרותיות יותר ואמיצות יותר לנשים בתחום ההכרויות.

למצוא את החצי השני בדיוק כמו פעם…

זוכרים את הימים האלו של לפני האינטרנט, הפייסבוק והטלפונים החכמים? זה נראה כל כך רחוק, אבל זה לא באמת היה לפני הרבה זמן. אז איך אנשים הכירו אז? ואולי בכלל זה עדיף על כל מה שקורה היום?

אז פעם אולי היה נהוג יותר להיעזר למשל בשדכניות שכמעט די נעלמו מהעולם ואפשר למצוא בודדות פה ושם, בעיקר למשל בתחום של שידוכים לחרדים או לאנשים שמתקשים למצוא זוגיות וצריכים עזרה וליווי, אבל יש עוד לא מעט דרכים למצוא היום את החצי השני גם בלי שדכניות ובלי האינטרנט.

מעבר להכרויות ספונטניות דרך חברים, או באירוע פרטי כזה או אחר, הדרך הכי כייפית ומהנה לדעתי להכיר את החצי השני בצורה מאורגנת, היא טיול פנויים פנויות. כאשר המטרה בטיול היא לאו דווקא לבוא כדי להכיר, אלא קודם כל כדי להינות מהטיול עצמו, להכיר חברים חדשים במהלך הטיול ואולי גם למצוא אהבה. אבל בדרך הזאת, אתה נהנה גם מהדרך עצמה, בלי כל הלחץ והמתח שיש בדרך כלל כשיוצאים לבליינד דייט וזאת גם דרך נהדרת להכיר את האנשים

איך מוצאים את החצי השני?

גברים ונשים שנעזרים באתרי הכרויות באינטרנט יכולים לסנן מועמדים לפי שיקולים אובייקטיביים כמו מקום מגורים, גיל, מקום עבודה וכן הלאה. מנגד, יש כאלה שמעדיפים למצוא את החצי השני שלהם לפי שיקולים סובייקטיביים יותר ובהם תחומי עניין, תחביבים, העדפות מוזיקליות ועוד, זאת בניגוד לאפליקציות הכרויות כדוגמת טינדר המבוססים על חיפוש לפי תמונות ומראה חיצוני נטו. בסופו של דבר, התפקיד של אתרי האינטרנט הוא לשמש כפלטפורמה להיכרות בין הצדדים ואותו הם מבצעים מעולה. יש מקרים רבים שבהם גברים ונשים נעזרים באתרי היכרויות באינטרנט כדי למצוא בני זוג לקשר רומנטי. לעומתם, אנשים אחרים יכולים להשתמש באותם אתרים לצרכים אחרים, לרבות למטרות מיניות בלבד או למפגש חד פעמי וספונטני (סטוץ), אם כי לרוב יעדיפו להשתמש באתרי הכרויות סקס המיועדים לכך. בסופו של דבר, ההיכרות עם החצי השני היא לפעמים רק ההתחלה של מערכת יחסים לא צפויה. החלום הופך למציאות ובשורה התחתונה, מה שהיה בעבר חלום רחוק עבור גברים ונשים מכל רחבי העולם הפך כיום למציאות. כל אחד יכול למצוא מישהו שנחשב לחצי השני שלו באמצעות אתרי היכרויות באינטרנט ולהחליט לבד לאיזה כיוון לקחת את מערכת היחסים.

מה גורם לנו להשתוקק כל כך?

אז למה אנחנו כמהים לזוגיות – ישנן מספר אופציות אפשריות:

  • האינטרנט  – יתכן וכל הרשתות החברתיות שלכם מלאות בתמונות קיטשיות ודביקות אשר משווקות את הצד הנוצץ של מערכות יחסים על הצד הטוב ביותר, מה שכמובן גורם לכם לרצות גם. 
  • לחץ חברתי – אופציה נוספת וסבירה בהחלט הנה הלחץ החברתי שנוצר סביב אנשים רווקים, הן באירועים, חגים ובעצם, כמעט בכל שיחה בה אפשר להעלות את הנושא. אל תכעסו, אין לי ספק שדודתכם בסך הכל רוצה שתהיו מאושרים. 
  • כמיהה אמיתית – כמובן שקיימת גם אופציה של רצון והשתוקקות אמיתיים לחלוק את החיים עם אדם אהוב, לבנות ולהקים איתו בית ומשפחה ולהנות איתו יחדיו מהדברים הקטנים של החיים. 

איך אדע מי החצי שלי?

לשאלה הזו יש מספר גישות, אני נוטה להאמין שלכל אחד יש כמה ״החצי השני״ לכן גם אם חוויתם בעבר אהבה גדולה, חשבתם שזה הדבר האמיתי וזה נגמר, אין לכם מה לדאוג. יש לכם עוד מלאי שלם של חצאים שמחכה לכם. חשבו על עצמכם לפני שנה, שנתיים, 5 שנים – אין ספק שהייתם אנשים שונים, עם מטרות, שאיפות וחלומות אחרים. על כן ניתן להבין שבכל שלב ייתכן ותמצאו את הדבר המדויק לכם ביותר. איך מוצאים? ובכן, הצעד הראשון שיש לנקוט בכדי להכיר את החצי השני שלכם הוא כמובן לצאת מאיזור הנוחות. כמו שכתבנו קודם, זה יכול להיות באמצעות אתרי הכרויות, אפליקציות, רשתות חברתיות ואפילו כמו פעם בטיול או בתור לסופר. אין ספק – כאנשים בוגרים, פיתחתם הרגלים מסוימים, אתם אולי פחות פתוחים מבצעירותם לשיחות עם אנשים שאינכם מכירים, אך אל תשכחו – כל חבר קרוב היה בעבר אדם זר. 

תחביבים חדשים 

אתם בוודאי תוהים כיצד תחביב חדש יקרב אתכם אל החצי השני שלכם, ובכן, זה פשוט לגמריי; במידה ותתעניינו בתחום עניין חדש – סריגה, דיג, ריצה, רכיבה על אופניים, שחייה, חקלאות וכדומה, תיפתחו לקהילות רבות ומגוונות אשר מכילות בתוכן גם רווקים ורווקות כמובן. נקודת הפתיחה שלכם תהיה מצוינת מכיוון שכבר יהיה לכם נושא ראשוני לדון בו ותחום עניין משותף להתעסק ולצמוח בו יחד. 

אמצו כלב!

אין ספק שאימוץ כלב הוא תפיסת שני ציפורים במכה – תזכו גם באהבה מכלב מקסים וגם בחצי השני שלכם. אין ספק שאימוץ חיית מחמד כרוכה באחריות רבה ורצון אמיתי, אז אם תמיד חלמתם לאמץ כלבלב מתוק עכשיו יש לכם סיבה! ראשית, אנשים נמשכים מאד לבעלי חיים, נוטים להתקרב, ללטף ולפצוח בשיחות ידידותיות וקלילות, מה שיפתח לכם דלת להכרות אמיתית. שנית, תוכלו להצטרף למפגשי כלבים, ללכת לגינות כלבים, להכיר ולהתערבב עם אנשים אשר חולקים אהבה לבעלי החיים, בדיוק כמותכם!

הרשמו לקאנטרי קלאב

אם גם אתם שנים אומרים לעצמכם שזהו, הפעם אתם באמת נרשמים ומתחילים ללכת לפעילויות השונות, לחוגים ולחדר הכושר בקאנטרי השכונתי אין ספק שעכשיו כשאתם רווקים ומחפשים את החצי השני שלכם זה עוד יותר כדאי! גם תשפרו את הבריאות הגופנית שלכם ותעשירו את הלו״ז שלכם וגם תזכו להכיר אדם פעיל, ספורטיבי ומעניין. 

אז מה היה לנו כאן?

לסיכום, חשוב לזכור כי הכרויות בשנת 2022 לא מתחילות ונגמרות באינטרנט, יתכן ואהבת חייכם נמצאת בגינת הכלבים הסמוכה לביתכם, בקאנטרי השכונתי או במתנ״ס בחוג סריגה. אל תחששו להתפתח, למצוא תחביבים, לפתח שיחות ולדייק לכם את החצי המושלם בשבילכם שיתאים לכם גם בעוד 50 שנים. רק אהבה!

החצי השני – יש גם אתר הכרויות

אמר פעם חכם שכשיש אהבה לא צריך יותר כלום, לפתע דברים מסתדרים וגם מה שהיה נראה מורכב וקשה ובלתי אפשרי מסתדר בצורה כלשהי כאשר מפוזרת מסביבו אהבה. יתכן ואין זה מדויק אך יש בכך לא מעט זה בטוח. אהבה זה כל הסיפור, עם אתר ההיכרויות "החצי השני" תוכלו למצוא את האהבה שלכם בצורה הטובה ביותר מתוך רשימה מגוונת ורחבה של פנויים ופנויות איכותיים ביותר בעלי השכלה גבוהה וכן עם תמונה ופרטים נוספים רלוונטיים ליצירת ההתאמה המושלמת והאידיאלית עבורכם! 

החצי השני הינו אתר הכרויות המיועד להכרויות לפנויים ופנויות (רווקים ורווקות, גרושים וגרושות)  אקדמאים וכן הכרויות לסטודנטים המחפשים קשר איכותי ורציני. אתר ההכרויות הוקם תוך מטרה להפגיש בין פנויים ופנויות מתוך קהילת הסטודנטים והאקדמאים בישראל, תוך שמירה על מאגר איכותי, אמין ועדכני של פנויים ופנויות המחפשים היכרויות לקשר רציני וזוגיות.

אתר ההכרויות החצי השני אינו אתר הכרויות בחינם, אך מציע לגולשים אפשרויות חיפוש מגוונות למציאה מהירה ונוחה של בני זוג מתאימים. באתר ההכרויות החצי השני כניסה למנויים מאפשרת לך חיפוש בהתאמה דו כיוונית, מנגנון התאמה המאפשר רק לחברים העונים לדרישות שלך לראות את כרטיסך וליצור איתך קשר. התקשורת הראשונית בין הגולשים מתבצעת דרך מערכת הודעות פנימית של האתר, תוך שמירה על דיסקרטיות ופרטי החברים באתר . פשוט נכנסים לאתר החצי השני כניסה לחברים, ומתחילים להנות. איך עושים את זה? נכנסים לגוגל ופשוט רושמים החצי השני הכרויות כניסה והופ אתם שם… 

החצי השני אתר הכרויות

באתר החצי השני הכרויות מקפידים לשמור על מאגר אמין (מתבצע אימות נתונים לכל מועמד) של סטודנטים ואקדמאים איכותיים המחפשים אהבה אמיתית ונרשמים לאתר מתוך רצון כנה להכיר ולמצוא אהבה, תוך מחויבות לשירות מקצועי ויחס אישי.

אתר הכרויות לאקדמאים ONLYU ארגון החצי השני הוקמו  בשנת 1991 כאשר השירות ניתן בזמנו באמצעות הדואר יחד עם אירגון פעילויות ואירועים לפנויים ופנויות, לא מעט אנשים מכירים את זה כיום תחת ארגון החצי השני מי אמר שלמצוא אהבה זו משימה כל כך קשה? אז נכון, לא מעט יגידו לכם שצריך הרבה סבלנות ושיום אחד זה יקרה גם לכם, האביר על הסוס הלבן או הנסיכה המושלמת פשוט יופיעו בהינף של קסם בחייכם. אך כמובן שאין הדברים כך, על מנת שיקרו דברים כדאי לפחות לנסות ולהשתדל לגרום להם לקרות. למצוא אהבה זו אולי לא משימה הכי קלה אך היא יכולה בהחלט להיות פשוטה הרבה יותר ולא קשה כאשר עושים אותה בצורה נכונה ונכנסים לאתרי ההיכרויות הנכונים. אתר ההיכרויות "החצי השני" נותן לכם רשימה ארוכה מאוד של אפשרויות להכרות על ידי מערכת ממוקדת שתמצא לכם את האחד או האחת. עידן האינטרנט מגיש לכם את כל האבירים והנסיכות על מגש כסף כאשר עולם המדיה והאינטרנט הוא כל כך מתקדם, אין סיבה שתאלצו להתרוצץ בין משרדי שידוכים כאשר אתן יכולים בקלות לשדך לעצמכם את הבחור או הבחורה בהם אותם אתם מעוניינים להכיר. באתר "החצי השני" תוכלו לקבל ממש על מגש של כסף המון בחורים ובחורות איכותיים ביותר למטרות רציניות יחד עם התמונה שלהם כך שכבר נפטרתם מבליינדייט, פרטים על חייהם, עיסוק, תחביבים וכו'. הכרויות איכותיות וממוקדות – כאשר תיכנסו לאתר תצטרכו למלא פרטים שלכם וכן למקד את הדרישות שלכם להכרות. ועל ידי מערכת חכמה האתר ינסה להביא לכם את הרשימה הרלוונטית והמתאימה לכם ביותר. אין ספק שהאתר "החצי השני" הוא אתר של הכרויות איכותיות וממוקדות ולא בכדי הוא נוחל הצלחה רבה בתחום האהבה.

תוכן עניינים

מי לא רוצה למצוא את החצי השני שלו? מישהו, מישהי, שישלימו אותנו ובעזרתם סוף- סוף נרגיש שלמים. מהרגע שאנחנו מגיעים לבגרות, ומתחילים לחפש אהבה, אנחנו מחפשים את " האחד" או " האחת" שאיתם לא נהיה לבד. זה מה שהמתאמנות והמתאמנים שלי מחפשים כשהם מגיעים אליי.

מאיפה נובע הרצון הזה? מאיפה הוא מגיע? למה, אם בכלל, אנחנו צריכים "חצי שני"?


אנחנו מגיעים לעולם כתינוקות חסרי ישע, וגורלנו תלוי בהורים שלנו. אנחנו זקוקים להם להזנה, להגנה, לביטחון. הם נמצאים שם תמיד וממלאים את כל הצרכים שלנו. כל הקיום והערך שלנו תלויים בהם. הם מאכילים אותנו כשאנחנו רעבים, מנחמים אותנו כשאנחנו עצובים, ומעודדים אותנו כשאנחנו מצליחים. ואז אנחנו מתבגרים, לאט לאט נפרדים מהתלות הקיומית הזו בהורים שלנו, ועדיין נשאר בנו משהו טבוע. תחושת קיום וערך שמחפשות את המענה בסביבה. וכשאנחנו מתחילים לחפש אהבה – אנחנו מחפשים מישהו שיסתכל עלינו בעיניים טובות, שיאהב אותנו, שיהיה שם בשבילנו, שישלים אותנו. כי אנחנו רוצים להרגיש שווים ואהובים. כי רק אם נהיה בזוג, נרגיש בעלי ערך.

כאשר אנחנו מצפים מהאחר למלא את הצרכים שלנו, אנחנו שמים עליו את כל הקיום שלנו. אנחנו הופכים להיות תלויים בו, כמו שהיינו תלויים בהורים שלנו. וכשאנחנו מצפים מהאחר למלא את הצרכים שלנו, הוא הופך להיות אובייקט שלנו. אנחנו משתמשים בו בשביל להרגיש בעלי ערך. בשביל להתקיים. אנחנו לא יכולים לחיות בלי "החצי השני". אז אנחנו מחפשים זוגיות שתשלים אותנו. בעצם, אנחנו אוהבים את עצמנו דרך האחר, אנחנו משתמשים באחר כדי לאהוב את עצמנו. "אני אוהבת את מי שאני כשאני איתו", "אני אוהב את איך שהיא גורמת לי להרגיש", אלה משפטים שאני שומע לא מעט בקליניקה מפנויים ופנויות שמחפשים אהבה. האמת היא, שאף אחד מאיתנו לא רוצה שישתמשו בו. אף אחד לא רוצה להיות אובייקט למילוי צרכים – כי כשאני אובייקט אין לי זכות בחירה, וכשאנחנו תלויים באחר למילוי הצרכים שלנו, גם לנו אין זכות בחירה. ואז אנחנו יוצרים בחיים שלנו מעגל של תלות ושל שליטה. קשר סימביוטי של שני אובייקטים.

במעגל הזה, של התלות והשליטה, אין לאף אחד חופש בחירה. וכשאין חופש בחירה, אין מקום לזוז, יש מחנק. אז או שאנחנו נסיים את הקשר כי הצרכים שלנו לא באמת ממולאים (אף אחד לא יכול למלא את כל הצרכים שלנו עד הסוף – ראה ערך פוליאמוריה) או שהאחר יעזוב את הקשר כי קשה כל הזמן לספק צרכים ולנסות לרצות. ואז עולה בנו השאלה – "אולי הוא לא היה האחד?", "אולי היא לא היתה האחת?". ואני שואל – אולי בכלל "האחד" או "האחת" זה אני? ואני זה שצריך למלא את הצרכים שלי?

כל מי שרוצה למצוא את החצי השני ומחפש אהבה, שמע לפחות פעם אחת את המשפט – "אם תאהבי את עצמך, תמצאי אהבה" או "אתה צריך להיות שלם עם עצמך". זה נשמע רוחניקי ומעצבן לפעמים (לכן אני לא משתמש בו), אבל יש במשפט הזה מן האמת. מה שהוא אומר, בעצם, זה שכאשר אני אחראי למילוי הצרכים שלי. כאשר אני מרגיש שלם במי שאני – אני לא מחפש את החצי השני שישלים אותי. כאשר אני לא שם את הצרכים שלי על האחר, אני לא הופך אותו לאובייקט, וזה מאפשר גם לי וגם לו חופש תנועה. כי כשאני לא "חייב" או "צריך" אני יכול להיות ב"רוצה" ו"בוחר". והאמת, שזה מה שאנחנו רוצים, שיבחרו בנו וירצו אותנו. והאחר, רוצה את החופש לבחור, נוצר קשר בריא של שני סובייקטים, שבוחרים באמת להיות ביחד – לאהוב ולהיות נאהבים. בקשר של שני אובייקטים, אנחנו לא יכולים להיות בטוחים אף פעם אם אוהבים אותנו באמת או שפשוט תלויים בנו. קשר של שני סובייקטים הוא מה שכולנו באמת רוצים. אנחנו רוצים שיבחרו בנו באמת, שיאהבו אותנו באמת, ולא כי צריכים אותנו או שלא יכולים בלעדינו. זה מפחיד, כזה קשר, כי כאשר יש חופש בחירה – אפשר גם לבחור שלא (לא לרצות אותנו, לא להיות איתנו). לכן, בשביל להצליח לקיים קשר כזה, מה שאנחנו צריכים זה להיות סובייקט בעצמנו. כי במקרה הזה, דומה מושך דומה, וברגע שנהיה בהשלמה וקבלה של מי שאנחנו – לא נוכל להיות בקשר עם מישהו שתלוי בנו. או להיות תלויים באחר.

למצוא את החצי השני

אז איך עושים את זה? איך מפסיקים לחפש למצוא את החצי השני ומגיעים לתחושת השלמה וקבלה? ישנם מספר כלים בהם אני משתמש בקליניקה, שעוזרים בהעלאת תחושת הקיום והערך וצמצום התלות שלנו באחר. אני רוצה לשתף אתכם במודל אחד, שאני מאוד אוהב להשתמש בו ואפשר לתרגל אותו לבד. מטרתו לחזק את תחושת הקיום והערך שלנו. לפי המודל הזה, אנחנו רוצים להשקות את עצמנו בחיזוקים חיוביים ובמילים טובות, ועל ידי כך להצמיח את עצמנו. לכן הוא נקרא 'מודל השקי"ה ' :

הודיה (ה)

מה שאנחנו מאירים עליו, גדל. לכן, אם נאיר על מה שיש לנו בחיים, יהיה לנו עוד ממנו. מתכתב עם תודעת שפע. כתבו לפחות 3 דברים ביום שאתם מודים עליהם. דברים שנראים מובנים מאליהם כמו "תודה שיש לי מיטה לישון בה" ועד דברים גדולים כמו "תודה על ההערכה החיובית שקיבלתי מהבוס".

שמחה (ש)

יש אנשים ששמחים באופן טבעי, ויש כאלה שהשמחה שלהם קשורה בפעולות שהם עושים. ערכו רשימה של כל מה שמשמח אתכם, ועשו כל יום לפחות דבר אחד מהרשימה הכי חשוב זה להיות ערים למה משמח אתכם בחיים. אם זה שיחה טובה עם חברים, לרקוד, לעשות ספורט או ללכת לים. תמצאו את הדברים הכי פשוטים בחיים שמשמחים אתכם. ככה התדר שלכם יעלה, ויגיעו לחייכם אנשים בתדר דומה.

קבלה (ק)

בדומה להודיה, בקבלה צריך להיות נוכח למה יש לי, ומה מגיע אליי בחיים, ולהיות בקבלה. לא הכל מגיע אלינו ישירות לידיים, וצריך להיות ערים להזדמנויות שמגיעות ולנוע לקראתן. מתנות כל הזמן מגיעות אלינו, וצריך רק להיות בערות כדי לקבל אותן. תגידו יותר "כן" למה שמציעים לכם, ותערכו רשימה של כל מה שיש לכם בחיים.

ידידות עם האין (י)

צריך להכיר מה אין לנו בחיים, ולראות מה ההזדמנות שיש לנו שם. כל מקום של חוסר שביעות רצון או חוסר נחת – הוא הזדמנות ללמוד ולהתרחב.

הענקה (ה)

לנתינה יש 3 רמות. רצייה – בה אנחנו עסוקים בריצוי של האחר. אנחנו נותנים ממקום ריק וצוברים כעסים. נתינה – ציפייה לסימטריה, להדדיות. אם יש הדדיות זה נפלא, ואם לא אז צוברים כעסים וזה הופך לרצייה. הרמה הגבוהה ביותר היא הענקה – נתינה ללא תנאי, מתוך רצון לתת. ככל שנגביר את הנוכחות שלה בחיינו, נחזק את תחושת הערך שלנו. אנחנו נותנים כי אנחנו יכולים, לא כי אנחנו צריכים.

לסיכום:

אני לא מאמין שאנחנו צריכים למצוא את החצי השני. בעיניי מה שאנחנו צריכים זה להגיע לתחושה של השלמה וקבלה עם מי שאנחנו – וכך נמצא באמת את האהבה שאנחנו רוצים. אהבה שיש בה חופש בחירה, שיש בה קבלה ורצון אמיתי. זוגיות שתיתן לנו בסיס להתפתחות וצמיחה, זוגיות מיטיבה. לכו להשקו"ת.

ליאור ברזל – בוגר מסלול "החוויה הדיאלוגית עפ'י נוגה בר" של אוניברסיטת בר-אילן, מנטור ליחסים וזוגיות, מלווה פנויות ופנויים למציאת זוגיות ולפתיחת הלב לאהבה.

מה זה, מבחינתי, אימון למציאת זוגיות? מאיפה התשוקה שלי לעזור לאנשים למצוא אהבה?  לפתוח את הלב? אני יודע מה זה לחיות עם לב סגור. גם הלב שלי היה סגור פעם – אני מכיר את הרצון העז, וגם את הפחד שכרוך בפתיחתו. ואני יודע איך זה לחיות בלב פתוח בעולם. בזכות התהליך שעברתי בעצמי שבו הורדתי את החומות שבניתי , מול עצמי ומול העולם – אני משתוקק לשתף את הידע שלי, לחלוק אותו עם אחרים. ללמוד יחד איך למצוא אהבה וליצור זוגיות בריאה.

אז אם גם אתם מסתובבים בעולם בתחושה שיש בכם המון אהבה לתת, ולא מוצאים למי, אם גם בכם בוער הרצון לחיות בזוג, למצוא מישהו להניח עליו את הראש ולהרגיש עטופים, אם אתם נכנסים ויוצאים מזוגיות, ולא מבינים מה שם לא עובד, אם כל הזמן אתם מתאהבים באותם טיפוסים שלא עושים לכם טוב, ורוצים לשבור את התבנית, ובעיקר אם בא לכם כבר אהבה בריאה בחיים שלכם – אני מזמין אתכם להצטרף אליי למסע של העמקה וחקירה. בדרך נלמד להסתכל על עצמנו בקבלה ואהבה עצמית, נלמד איך לנהל תקשורת ומערכות יחסים מיטיבות, נתבונן על העבר – על אמונות שמעכבות אותנו בחיים, על מה מנהל אותנו… ו בעזרת המון חמלה ואהבה ומרחב מאפשר – נשחרר את כל מה שמעכב אותנו ממציאת זוגיות, ונפנה מקום לקבל אהבה ולמצוא את מה שאנחנו כל כך רוצים , זוגיות אמיתית. של הלב.

ליאור ברזל – מנטור ליחסים וזוגיות  052-2352127

ליאור ברזל מנטור לזוגיות
אהבתם? שתפו
אולי תאהבו גם:
אין הזדמנות שנייה לרושם ראשוני, ומשפט הפתיחה שלכם חייב להיות וואוו. קבלו משפטי פתיחה מנצחים בטינדר ובאתרי הכרויות
מה זה גוסטינג? מה זה ספיד דייט? מה זה טינדר? פוליאמוריה או מונוגמיה? איך זומבינג קשור להכרויות? מונחים מעולם הדייטים שאתם חייבים להכיר...
תמונה שווה אלף מילים ולכן חשוב מאוד לשים לב איזה תמונות אתם מעלים בפרופיל שלכם באתר הכרויות. הנה כמה טיפים שיעזרו לכם לבחור נכון.
לא מעט גברים ישראלים מעוניינים להכיר נשים אוקראיניות. אז איפה אפשר להכיר? מה היתרונות והחסרונות? ואיך זה עובד?