ספיד דייט 60 פלוס

תאריך:
יום רביעי 18/11/2026
מיקום:
תל אביב
מתאים ל:
גברים ונשים בגילאי 60 פלוס
עלות:
תימסר טלפונית

מפגש ספיד דייט לגיל השלישי הוא מפגש ייחודי, באווירה נעימה ומכבדת, המיועד לפנויים ופנויות איכותיים בגילאי 60 פלוס שמאמינים באהבה ומחפשים קשר רציני וזוגיות לפרק ב' מוצלח ומאושר. במהלך הערב תכירו כ – 12-20 בני/בנות זוג פוטנציאלים, כאשר כל שיחה קצרה יכולה להפוך לרגע מיוחד. הזדמנות נהדרת לחיבורים חדשים עם אנשים בגילכם, שגם הם, כמוכם, מחפשים קשר משמעותי, בלי לחץ, בלי אפליקציות, שיחה פנים אל פנים, בדיוק כמו פעם. גם אם לא יצאתם עם זוגיות, תצאו עם חיוך, חוויה מיוחדת וחברים חדשים.

שימו לב: מספר המקומות מוגבל ונדרש מספר זהה של גברים ונשים, הזדרזו להרשם. ההרשמה מראש בלבד.

איור של מפגש ספיד דייטינג בבית קפה עם שעונים וזוגות בשיחה

מעוניינים להצטרף? השאירו פרטים - ספיד דייט 60 פלוס

לא בא לכם לבוא לבד? יאללה.. יש לכם פה אפשרות להזמין חבר/ה:

איך זה עובד?

למפגש ספיד דייט לגיל השלישי מגיעים כ 20 פנויים ו 20 פנויות בגילאי 60 פלוס (כמובן שיש מפגשים נוספים מחולקים לפי שכבות גיל שונות), כאשר  המפגש נערך בפאב או בבית קפה שנשכר ונסגר במיוחד לצורך האירוע, כדי לאפשר פרטיות וחופשיות בין המשתתפים. בתחילת הערב אתם מוזמנים לשתות משהו, להסתובב, לראות את האנשים ולהתקשקש קצת, להרגע ולהשתחרר.
הפעמון מצלצל וכל משתתפת מתיישבת בשולחן זוגי משלה, כאשר השולחנות מרוחקים אחד מהשני (פרטיות כבר אמרנו?). וכל גבר מתיישב ל"מיני דייט"  של 7-10 דקות, מפגש קצר וקליל בעיקר כדי להרגיש אם יש עניין, כימיה וסיכוי לקשר בהמש כשהפעמון מצלצל בפעם השנייה כל גבר עובר לדייט נוסף בשולחן הבא. כך במשך כשעתיים (עם הפסקת התאוששות והתרעננות קצרה באמצע) , כך כולם בעצם פוגשים בכולם.
לאחר כל דייט תתבקשו לסמן (כן/לא) בכרטיס ההתאמה אותו תקבלו בתחילת הערב. בסוף סבב הספיד דייטינג , אתם מוזמנים להישאר, להזמין משקה וליהנות מהמשך ערב כייפי ומהנה. לאחר שייבדקו כרטיסי ההתאמה אותם מילאו המשתתפים במהלך הערב ובמידה ושני הצדדים סימנו התעניינות חיובית,מקבלים שני הצדדים את מספרי הטלפון להמשך התקשרות ומשם השמיים הם הגבול.

למה כדאי לכם להצטרף למפגש ספיד דייט לגילאי 60 פלוס ?

  • בערב ספיד דייט אחד תוכלו להכיר כמות גדולה של בני/בנות זוג פוטנציאליים באותו הזמן שבו הייתם יוצאים לדייט אחד, ולהעלות את הסיכוי הסטטיסטי למצוא אהבה.
  • חיסכון של זמן וכסף רב על שימוש באתרי הכרויות, שיחות טלפון בשלב ההכרות שלפני הדייט עצמו (שלא לדבר על הציפיות שהולכות ונבנות ועל האכזבות של אחרי) וכל מה שמסביב.
  • פתרון נהדר לגרושים וגרושות שצריכים להתמודד עם צאתם ל"שוק"  לקראת פרק ב' לאחר זוגיות רבת שנים עם חוסר ביטחון  וחששות מהדייטים.
  • לא כולם אוהבים לצאת למועדוני פנויים פנויות ומעדיפים משהו יותר סולידי ורגוע שתאים גם מבחינת אופי הבילוי וסוג האוכלוסיה.
  • הזדמנות להכיר פנויים ופנויות בגילאי 60 ומעלה ולחסוך פניות לא רלוונטיות ומטרידות מצעירים שמחפשים הרפתקאות כמו באתרי ההכרויות ובפייסבוק.
  • בספיד דייט לא תבזבזו זמן יקר על דייט שכבר מהתחלה ידעתם שלא יהיה לו המשך
  • ערב שהוא חוויה, הזדמנות לנסות משהו אחר, מהנה ושונה. ומעבר למציאת זוגיות, תוכלו להכיר חברים חדשים ולהנות מערב מהנה

ספיד דייט לגיל השלישי - משתתפים משתפים:

"לא חשבתי שאחזור לדייטים בגיל 66… אבל גיליתי שזה דווקא הזמן הכי נכון. במפגש ספיד דייט לגילאי 60 פלוס, פגשתי נשים חכמות, נעימות, בגובה העיניים. חוויה שפתחה לי את הלב. הגעתי מתוך סקרנות, בלי ציפיות – אבל נהניתי מכל רגע. היו שיחות טובות, חיוכים, והרבה כבוד הדדי. זה היה בדיוק מה שהייתי צריך אחרי תקופה ארוכה לבד. הרגשתי צעיר שוב – לא כי ניסיתי להרשים, אלא כי פשוט דיברנו מהלב. הרגשתי מחובר. ממליץ לכל גבר בגיל שלי – תנסו, תופתעו"

"בהתחלה היססתי – מי בכלל מכיר בגיל שלנו? אבל מהרגע שהגעתי הרגשתי שאני במקום הנכון. כל שיחה חיממה לי את הלב. לאהבה באמת אין גיל. זו הייתה הפעם הראשונה מזה שנים שהרגשתי נראית. פשוט ככה. מבטים, חיוכים, שיחה אמיתית. גם אם לא תצא מזה זוגיות – זה שווה כל רגע לכל אישה בגיל שלנו. לקראת סוף הערב פגשתי גבר מקסים, ואנחנו בקשר עד היום. אבל מעבר לזה – פגשתי גם את עצמי מחדש. את הרכות, את הצחוק, את התקווה. זה מתנה"

אירועים נוספים

עשינו עבורכם את העבודה הקשה מצאנו בשבילכם את האירועים הכי חמים – עכשיו תורכם!

ההרשמה בעיצומה
טיול בשבת לפנויים פנויות
יום שבת 05/09/2026

טיול שבת: חגיגת מעיינות, טבע ונופים בעמק המעיינות

הצטרפו אלינו ליום שכולו מים, נופים פתוחים ואווירה ייחודית בלב עמק המעיינות.

תוכנית הטיול משלבת הליכה נעימה לצד נקודות שכשוך ושחייה במעיינות המובילים באזור:

  • עין מגדל: פתיחה מרעננת וטבילה ראשונה במים הזכים.

  • עין שוקק: המשך הליכה אל המעיין המפורסם ועצירה לשחייה.

  • "שביל צביקה" (השביל הרטוב): מסלול הליכה קליל ומהנה במים רדודים בגובה כפות הרגליים (ניתן לעקוף את המקטע הרטוב לאורך השביל היבש).

  • תל שכה ונחל הקיבוצים: הגעה לבריכות הטבעיות של הנחל למנוחה ושחייה חופשית.

את המסלול ילוו מראות פסטורליים של מטעי הדקלים המקומיים בעיצומה של עונת הגדיד, לצד להקות של עופות נודדים החולפות באזור.

נשמח לראותכם איתנו במסלול!

 

לוח זמנים לאיסוף:

07:30 ראשון לציון     07:50  קניון בת ים     08:00 תל אביב (רכבת מרכז)

איסוף לאורך כביש החוף (בתיאום טלפוני מראש)

10:00 איסוף באלונים לבאים מחיפה

ספיד דייט לגילאי 50 פלוס
יום שני 28/09/2026

מוכנים לפתוח את הלב לפרק ב' איכותי, מרגש ואמיתי?

אם נמאס לכם מהתכתבויות מתישות באפליקציות ומדייטים שלא מובילים לשום מקום – ערב ספיד דייט לגילאי 50 פלוס נולד בדיוק בשבילכם. זו הזדמנות מדויקת לצאת מאזור הנוחות, להשאיר את המסכים מאחור ולפגוש פנים אל פנים אנשים איכותיים בגובה העיניים, שמחפשים בדיוק כמוכם זוגיות טובה, חברות אמת ופרק ב' מאושר.

מה מחכה לכם בערב האירוע?

  • חיבור אנושי בזמן אמת: רצף מפגשים אישיים וקצרים (כ-12 עד 20 בני/בנות זוג פוטנציאליים) באווירה נינוחה, דיסקרטית ומכבדת.

  • אפס מבוכה וסינון דיסקרטי: אתם מסמנים בכרטיס הבחירה רק את מי שמתאים לכם. אם יש התאמה הדדית – מקבלים את הפרטים למחרת בבוקר.

  • סביבה בטוחה ואיכותית: כל המשתתפים עוברים סינון טלפוני מקדים כדי להבטיח קהל רציני ובשל.

🔒 חשוב לדעת: כדי להבטיח את הצלחת המפגש, אנו מקפידים על איזון מגדרי מלא (1:1) בין גברים לנשים. מספר המקומות לכל קבוצת גיל מוגבל בהחלט – מומלץ להבטיח את מקומכם בהקדם!

סופ"ש בטבריה לפנויים פנויות
08-10/10/2026

מחפשים להכיר אנשים איכותיים באווירה משוחררת, קסומה ומפנקת? הצטרפו אלינו לשלושה ימים מלאים בחוויות, טיולים, מסיבות וחיבורים אמיתיים בסופ"ש מרוכז לפנויים ופנויות בטבריה!

אנו מזמינים אתכם להשאיר את המסכים בבית וליהנות מאירוח יוקרתי על הכנרת, במלון קיסר פריימייר טבריה, שילוב מושלם בין נופש מפנק, פעילויות מסביב לשעון והזדמנות טבעית להכיר ולפגוש את הפרק הבא שלכם.

🌟 מה מחכה לכם בסוף השבוע?

  • אירוח מפנק: 3 ימים (2 לילות) על בסיס חצי פנסיון (ארוחות בוקר וערב עשירות).

  • פינוק וספא: כניסה חופשית למתחם הספא היוקרתי "חמת קיסר" – כולל בריכת מי מלחים מחוממת, בריכת שחייה חיצונית ומתקני ספא מפנקים.

  • פעילויות ותוכן מסביב לשעון:

    • סדנאות היכרות ומשחקי שבירת קרח מונחים באווירה קלילה ומהנה.

    • מסיבות ריקודים וערבים חברתיים עד השעות הקטנות.

    • שייט חווייתי בכנרת וסיורים ייחודיים באתרי הקסם של טבריה.

  • הגעה בראש שקט: אפשרות להסעות מאורגנות הלוך-חזור מנקודות איסוף מרכזיות.

🗓️ למי האירוע מתאים?

האירוע מיועד לפנויים ופנויות המחפשים להרחיב את המעגל החברתי, ליהנות מחופשה איכותית ולהכיר פנים אל פנים בסביבה טבעית, בטוחה ומזמינה.

📍 פרטי האירוע בקצרה:

  • מיקום: מלון קיסר פריימייר, טבריה (על הטיילת).

  • בסיס אירוח: חצי פנסיון (כולל ספא, שייט וסיורים).

  • הסעות: קיימות נקודות איסוף (יש להתעדכן בעת ההרשמה).

המקומות מוגבלים כדי לשמור על איזון ומאזן משתתפים נכון!

סדנת אימון למציאת זוגיות
יום רביעי 07/10/2026

סדנת אימון למציאת זוגיות המיועדת לפנויים פנויות שמחפשים קשר רציני ורוצים להשקיע וללמוד איך להצליח במציאת זוגיות נכונה ואמיתית.